Despre mine

A fost odata ca niciodata un motan nascut in 85 care cauta permanent lucruri noi pe care sa le incerce, curios fiind din fire. Motanul nu doar manca si dormea 20 de ore pe zi ci invers, lucra 20 de ore zilnic si dormea restul.
Imediat a atras atentia si altor trei motani, prieteni de-ai lui, care au inceput sa miaune , sa toarca si sa inceapa sa discute despre ce pisicute cu tate mari au vizitat sau urmeaza sa viziteze. Motanul ocolea sfaturile si recenziile celorlalti motani si isi alegea ce ii placea lui si doar acolo mergea sa toarca ..si nu numai.
Timpul isi reia cursul molcom cativa ani motanii lucrand din greu …chiar daca o parte din ei ajunsesera pe trei carari diferite:unii in Dubai,altii in Palermo, la Hollywood, in Austria si in alte locuri indepartate de pe pamant. Fireste, dragostea pentru pisicute a ramas aceeasi. S-au mai adaugat si alti motani la grup dupa ce s-au mai eliberat pozitii in cadrul companiei. Departe de casa si printre straini, motanii isi aduceau aminte de lucrurile iubite deopotriva acasa: muzica buna de la lautari,palinca bauta si pisicutele romanesti negasite nicicum pe alte meleaguri, din pacate.
Motanii au muncit in liniste timp indelungat cand afara pluteau nori negrii iar dulaii dadeau tarcoale. Munca i-a fost pusa la grea incercare intr-una din zile cand pisica de acasa i-a descoperit sutele de recenzii scrise de-a lungul timpului si a fost nevoit sa dea explicatii. A fost zgariat rau ,muscat si cu blanita rupta dar le-a indurat rand pe rand cu mult curaj. Mai mult decat atat a fost pus sa jure cu labuta pe biblie ca nu o sa mai faca prostii. Imediat a doua zi dupa ce s-a intors de la stomatolog a mai dat o tura la o pisicuta noua cu sani mari, asa de final. Cand a fost aproape de impacare si de juramanant a decis ca e inutil continue cu o singura pisica si a ales sa fie singur cu restul pisicilor. La final pisica a plecat infranta si cu coada intre picioare iar motanul a iesit invingator putand, in sfarsit, sa lucreze in voie si fara presiune, fiindca, stim cu toti, stresul distruge creativitatea.
Motanul a continuat sa lucreze din greu langa alt motan la fel de fel de proiecte dintre cele mai diverse,dar cu toate astea tot mai exista lucruri neincercate de el pana acum.
..si v-am spus povestea asa

Cateva lucruri la intamplare despre mine:

1.Imi place marea in locul muntelui
2.Citatul preferat: Cine se cucereşte pe sine, e mai puternic decât cel care învinge 1000 de inamici, într-o mie de bătălii diferite
3.Sunt o persoana calculata,nu spontana. Trebuie sa imi fac lista de to-do.
4.Nu imi place sa gatesc dar imi place sa mananc
5.Sunt fumator si consum alcool ocazional
6.Masina mea preferata e Mercedes
7.Specialitatea mea este managementul comercial
8.Sunt mandru ca sunt roman si imi iubesc tara. Aici e locul unde ma regasesc cu adevarat!
9.Nu am inca un hobby,dar ma chinui sa il gasesc de ceva timp
10.Imi place cafeaua cu 4 linguri de zahar
11.Imi place sa invat lucruri noi
12.Imi place sa citesc carti
13.Sunt o persoana calma
14.Imi place sa ma dezvolt personal si sa evoluez (in bine sper eu)